Jelentkezés a kísérletre

A kísérlet körülbelül három és fél órát vesz igénybe. Az alkohol mennyiségét a testúly, a magasság és az életkor alapján egyénileg számoljuk ki. Az elérni kívánt állapot a közepes részegség (“látszik”, de mozgáskoordinációs problémák még nem lépnek fel). A kísérlet során mindig két résztvevő iszik, de a felvételek egyénileg, külön helyiségben zajlanak. A felvételek során rövid szövegeket kell felolvasni, valamint kötetlenül beszélgetni az interjú készítőjével.

A párban jelentkezőket előnyben részesítjük: ha egy ismerősével együtt kíván részt venni a kísérletben, kérjük mindketten töltsék ki a jelentkezési lapot, és a Megjegyzés rovatban jelezzék, hogy kivel kívánnak együtt jönni!

A keletkezett anyagokhoz csak a kutatásban résztvevő szakemberek férhetnek hozzá. A hanganyagokat anonimizáljuk, a személyes adatokat a 1995. évi CXIX. törvénynek és a 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően titkosan kezeljük. A vizsgálatban csak 18 éven felüliek vehetnek részt.

Itt fogjunk keresni Önt a részletekkel.
Település
Jelölje be, hogy a kísérlet során milyen alkoholt fogyasztana szívesen. Az alkohollal együtt szabadon fogyaszthat gyümölcslevet vagy vizet.